Böyle bir istekle zaten buraya kayıt olduysanız aradığınızı bulamazsınız. Burası Webmaster Platformu. İllegal herhangi bir sistem içerisinde barındıramaz.Ben bu siteyi youtube da ya yalan soylemeyeyim p4nel nasıl kurulur adlı bi reklam olarak gordum cok ihtiyacım vardı o yuzden
Merhaba hoş geldiniz, burada web ve teknoloji üzerine merak ettiklerinizi uygun kategoriye konu açarak sorabilir ya da sorulara yanıt verebilir ve varsa ürün ya da hizmet ilanlarınızı girebilirsiniz, kullanım tamamen ücretsizdir.Merhabalar sitede yeniyim ne icindir ögrenebilirmiyim bu site simdiden teskkurler
Ben bu siteyi youtube da ya yalan soylemeyeyim p4nel nasıl kurulur adlı bi reklam olarak gordum cok ihtiyacım vardı o yuzdenMerhaba hoş geldiniz, burada web ve teknoloji üzerine merak ettiklerinizi uygun kategoriye konu açarak sorabilir ya da sorulara yanıt verebilir ve varsa ürün ya da hizmet ilanlarınızı girebilirsiniz, kullanım tamamen ücretsizdir.
Böyle bir istekle zaten buraya kayıt olduysanız aradığınızı bulamazsınız. Burası Webmaster Platformu. İllegal herhangi bir sistem içerisinde barındıramaz.Ben bu siteyi youtube da ya yalan soylemeyeyim p4nel nasıl kurulur adlı bi reklam olarak gordum cok ihtiyacım vardı o yuzden
Umarım dediginiz gibi hayatıma drvam ederim tesekkur ederimBöyle bir istekle zaten buraya kayıt olduysanız aradığınızı bulamazsınız. Burası Webmaster Platformu. İllegal herhangi bir sistem içerisinde barındıramaz.
Başka bir site ile karıştırmış olabilirsiniz. T.C.K. maddelerince bu iş zaten suç. Kimseye TAVSİYE EDİLMEMEKTEDİR.
Panel olarak karşınıza reklam çıktıysa normal bir web sitesi panelidir. Sizin anladığınız şekilde bir panel değildir. Ki bu sitenin böyle bir şey üzerinden reklam çıkması demek direkt olarak suç işlemesi demektir. Böyle bir reklam çıkmaz/çıkamaz. Umarım siz de böyle yollara girmeden düzgün bir şekil de hayatınıza devam edersiniz.
Bilgi verdifin icin tesekkurlerrBurada sorular sorabilir, deneyimlerini paylaşabilir veya diğer arkadaşların paylaşımlarını takip edebilirsin.
tesekkurlerrr
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren WebmasterForum.NET adresimizde, 5651 Sayılı Kanun’un 8. maddesi ile Türk Ceza Kanunu’nun 125. maddesi uyarınca, üyelerimiz tarafından yapılan tüm paylaşımların hukuki sorumluluğu ilgili üyeye aittir. WebmasterForum.NET hakkında yapılacak tüm hukuki şikayetler, iletişim bağlantımız üzerinden tarafımıza iletildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili mevzuat çerçevesinde incelenecek, gerekli işlemler yapılacak ve başvuru sahibine bilgi verilecektir.