Öncelikle şimdiden aklınızdaki proje için başarılar hocam. Sana şöyle söyleyeyim hocam eskiden sitem vardı anlık 300-400kullanıcıya kadarda cıktı çok hızlı bir şekilde büyümüştü sitem Vip satmaya yetişemiyordum bile. Forumda chat kısmı vardı okadar hızlı akıyorduki takip bile edemiyordum XF bu işin üstadıdır hocam XF öneririm. Ve forum sitesi açacaksanız yönetim kadrosunu önceden seçmelisiniz yani yanlış anlaşılma gibi olmasın ama ben 500 user’e tek yetiyordumForum sitesi açmak istiyorum. Hangi yazılımı önerirsiniz ?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren WebmasterForum.NET adresimizde, 5651 Sayılı Kanun’un 8. maddesi ile Türk Ceza Kanunu’nun 125. maddesi uyarınca, üyelerimiz tarafından yapılan tüm paylaşımların hukuki sorumluluğu ilgili üyeye aittir. WebmasterForum.NET hakkında yapılacak tüm hukuki şikayetler, iletişim bağlantımız üzerinden tarafımıza iletildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili mevzuat çerçevesinde incelenecek, gerekli işlemler yapılacak ve başvuru sahibine bilgi verilecektir.