Web Analytics

Ne olacak sonumuz ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kadir Hameş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 31
  • WebmasterForum.Net içerisinde paylaşım yapmakta tamamen özgürsünüz! Detaylar için İçerik Oluşturma Duyurusu! konumuza göz atabilirsiniz.

Kadir Hameş

Premium Üye
Konular
11
Tepki Skoru
23
Meslek
SEO Hizmetleri
Uzun yıllardır seo, Web yazılım, backlink satışı, tanıtım yazısı vb. Gibi işler yapmaktayım bu yıl kadar kötü bir ekonomik krizi hissetmedim depremde hataydaydım çok şey toprak oldu yine de bu kadar ekonomik daralma yoktu ocak ayından bu yana yaptığım işleri yazsam gülersiniz bu durumdan nasıl kurtulacaz ne olacak bu sonumuz nereye gidiyor bırakıp diyorum mesleğime döneyim 😞😓

Bence kendi mesleğini daha iyi hocam, düşünün derim hocam
Hocam biraz siyasi olacak ama şu milli eğitim bakanı ile çalışmaktansa işsiz gezerim daha iyi benim atama ile alakalı problememim yok hocam aslimi tasdik ettirip istifa ettim hakkım saklı ne zaman istersem başlarım göreve ama yukarıda da belirttiğim gibi bana göre değil gazetecilik yapıyorum ama onda da fikir özgürlüğü denilen şey yok :) 😀 onun için hocam bekliyorum bakalım her şey çok güzel olursa başlarım göreve

Siyaset yapmayalı çok uzun zaman oldu, açıkçası yapmakta istemiyorum. Aynı düşünceye sahip olmayana ne saygı var ne sevgi. X sosyal ağına bakıyorum herkes birbirine küfür ediyor, siyaseti geçtim futbolda dahi kimsenin kimseye tahammülü yok.

Televizyonu açıyorum: kavga, dedikodu, çirkeflik, küçücük çocuklara istismar vsvs. Ben 90’larda televizyonu açtığımda her şey ne kadar güzeldi. Kaygısızlar vardı, kültigin - alper ve kürşat’ın kavgaları vardı. Sıdıka, bizimkiler, süper baba, biraz daha ileriye gittiğimizde 7 numara, ekmek teknesi gibi diziler vardı. Ne kavga ne kaos var değil mi?

Genel olarak çok sıkıldım ben, haddinden fazla. İş yerinde çalışırsın: dürüst ve ahlaklı olursun ilk senin üzerine oynarlar. Genel olarak tüm çevrende dürüst ve ahlaklı olursan eğer sevilmezsin. Bizim toplum gereksiz şekilde güce tapıyor. Güçlü haksız ve arsız olsun, o kişiler için parası önemli; yalakalık yapanı çok oluyor.

İnsanın kendi iç dünyası daha çok huzur veriyor. Şu an Dünya yansa umurumda değil. Çok fazla sorgulama yapıp, vicdan ve mantık arasında gidip geldim. Ruh sağlığım mantığımla hareket etti. O nedenle ben kendi dünyamda mutluyum.

İki günce bir arkadasım normalde aylık 100k para toplardım her ay ama bu ay 40-50k lira zor topladım dedi. Ülkemizde bu işlere para harcama kültürü zaten az dı oda tamamen bitecek sanırım.

bu daha iyi günlerimiz..

Etkileşim için üye olun ya da giriş yapın!

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Bu konuyu görüntüleyenler

• Geri