Web Analytics

Selam Dostlar, Nasılsınız?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 62
  • WebmasterForum.Net içerisinde paylaşım yapmakta tamamen özgürsünüz! Detaylar için İçerik Oluşturma Duyurusu! konumuza göz atabilirsiniz.

bha

Kayıtlı Üye
Konular
3
Tepki Skoru
26
Meslek
Sosyal Medya Uzm.
Selam dostlar,

Nasılsınız? Ben Berkin. İstanbul Beylikdüzü'nde yaşıyorum, aslen Tunceliliyim. 1995 doğumluyum, yani 30 yaşında, hayata dair yeni keşifler yapmaya devam eden bir kardeşinizim.

Dijital dünyaya ve internet ekosistemine olan ilgim sayesinde, sosyal medya uzmanlığı konusunda kendimi geliştirdim. Aynı zamanda, WordPress’i hem ileri seviyede kullanabiliyor hem de kodlama noktasında hakimiyet sağlayabiliyorum. Yıllar içinde Türkiye’de adını duyurmuş, önemli forum platformlarında uzun süre yöneticilik yaptım ve bu süreçte hem teknik hem de topluluk yönetimi konusunda ciddi tecrübeler edindim.

Bu arada, beni bu güzel forumla tanıştıran kıymetli Tevfik Hocama da gönülden teşekkür ederim. Onun vesilesiyle buraya adım attım, umarım sizlerle keyifli sohbetler eder, güzel paylaşımlarda bulunurum! 😊

Merhaba @bha foruma hoş geldin :) umarım burada keyifli vakit geçirirsin. Güzel temennilerin için teşekkür ederiz.

• Beğen
Tepkiler: bha
Berkin selam, hoş geldin sefalar getirdin. Umarım güzel vakit geçirirsin :)

Berkin selam, hoş geldin sefalar getirdin. Umarım güzel vakit geçirirsin :)

Forum sitelerinde vakit geçirmeyi sevdiğimi sana söylemiştim abi. Ve Webmaster forumları özellikle yeni şeyler öğrenmemde ve bu alanda gündemi takip etmemi sağlıyor. Burada da güzel vakitler geçireceğime eminim

Hoşgeldiniz, bende yeni geldim keyifli forumlar.

Etkileşim için üye olun ya da giriş yapın!

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Bu konuyu görüntüleyenler

• Geri