Web Analytics Made Easy - Statcounter

Tema düzenleyici

ADS'nin bana önerdiği kelimelere bakın :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 187
Yönetici
Garfield

Garfield

WFN Admin
Çözüm
34
Tepki Skoru
2,008
Ticaret Puanı
1
Web Sitesi
Var
Alanı
Forum Danışmanı
1/3
Konu sahibi
Bu google neyin kafasını yaşıyor ben anlamadım ne güzel spamla vs ile mücadele ediyor maaşallah :D

Screenshot_4.webp

ha maşallah :) ads de yapıyor bu sporu :)

Bu google neyin kafasını yaşıyor ben anlamadım ne güzel spamla vs ile mücadele ediyor maaşallah :D

Ekli dosyayı görüntüle 3132
Hocam Yaklasık iki aydır 3 otelin reklamlarını yönetiyorum ben ne kadar iyi olsamda kötü olsamda hesaptaki reklamlarda temsilci özel destek veriyor çünkü otel günlük 10k harcıyor özel destek dediğim 3 ay boyunca haftada birgün 2 saat kadar toplantıyla polonyadan baglanıp panelimizi kontrol ediyoruz eksik bişey varmı diye ve şöyle diyor bu önerileri umursamayın puan 80-85 altına düşmediği sürece sizi etkilemez çünkü bu önerileri web sitenizden çekiyor diyor. Yani forumun kategorisi belli her türlü konu var ve her türlü anahtar kelimeyi önerebilir bunu hiç umursamayın bildiğinizi okuyun adamlar bile onu diyor. :)

Yani işleri “iyi niyetle” yapıyorlar ama bazen mantık çerçevesinde anlaşılması zor sonuçlar doğurabiliyor.
Bence önemli olan içerik üreticilerinin güncel SEO kurallarını takip etmeleri ve kaliteli içerikten şaşmamaları.

Konu sahibi

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Sonraki Konu →

Bu kelimeler google için neden gereksiz?

Foruma git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

İpuçları
Geri