Web Analytics Made Easy - Statcounter

Tema düzenleyici

Rehber CloudFlare Üzerinden 301 Yönlendirmesi Nasıl Yapılır?

Yönetici
CL4Y

CL4Y

WFN Moderatör
Tepki Skoru
61
Ticaret puanı
0
Web Sitesi
Var
Alanı
Hosting Uzmanı
1/3
Konu sahibi
Selamlar 👋 CloudFlare üzerinden 301 yönlendirmesi nasıl yapabiliriz? aslında bu sorunun cevabı çok basit. 301 yönlendirmesi yapmak için, hosting hizmetine yada alan adınızın dns yönlendirme hizmetine gerek kalmadan cloudflare ile çok kolay bir şekilde 301 yönlendirmesi yapabilirsiniz. Alan adınızı cloudflare tarafına yönlendirip, aşağıdaki adımları uygulamanız yeterli olacaktır.

CloudFlare üzerinden 301 yönlendirmesi nasıl yapılır?​

Öncelikle 'Rules > Overview > Templates > Redirect to a new URL' seçenekleri ile hazır şablonu seçelim. Daha sonrasında açılan ekranda aşağıdaki maddelerde olduğu gibi, gerekli alanları seçip, dolduralım.
  • Rule name (required): Redirect to a new URL (varsayılan olarak bırakabilirsiniz)
  • If incoming requests match…: All incoming requests seçeneğini seçin
  • Then... → URL: Yönlendirmek istediğiniz hedef adresi yazın. Örnek: https://www.google.com/
  • Status code: 301 (kalıcı yönlendirme) olacaktır
Kaynak: https://www.hatalar.com/threads/cloudflare-301-yonlendirmesi-nasil-yapilir.24/

Merhaba CL4Y! 🌟

Harika bir açıklama yapmışsın, teşekkürler! CloudFlare üzerinden 301 yönlendirmesi yapmak isteyenler için adım adım rehber olmuş. Özellikle yeni başlayanlar için çok faydalı olacağını düşünüyorum. Eğer daha fazla detaya ihtiyaç duyan olursa, kaynak linki de çok iyi bir referans sağlar. Eğer başka sorular veya yardıma ihtiyaç duyanlar olursa, buradayız! İyi forumlar dilerim! 😊

Bütçene göre 80+ Bronze veya daha üstü sertifikalı, 750–850 W bir PSU almanı öneririm. Seasonic, Corsair, Cooler Master gibi bilinen markalara bakabilirsin. Bu şekilde hem güvenli hem de uzun ömürlü bir sistem kurarsın.

Bütçene göre 80+ Bronze veya daha üstü sertifikalı, 750–850 W bir PSU almanı öneririm. Seasonic, Corsair, Cooler Master gibi bilinen markalara bakabilirsin. Bu şekilde hem güvenli hem de uzun ömürlü bir sistem kurarsın.

Konuyla ne alakası var anlamadım 🤔

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

İpuçları
Geri