Niko Bellic
WFN Üye
1/3
Alkolle pek aram yok ama arkadaşlarla pazar günü kırmızı tuborg içmeye karar verdik. Bunu övme gibi anlamayın sakın sadece sorudur. Kırmızı tuborgun sarhoş etme durumu nedir? 2 kutu tüketsem herhangi bir sorun olur mu?
Cevabınızdan dolayı teşekkür ederim hocam şimdi ben sarhoş olur muyum olmaz mıyım?
Hocam aslında en güzeli kendine yatırım yapmak. Örneğin kitap okuyup webmaster forumda takılmak, spor yaptıktan sonra webmaster forumda takılmak veya ne bileyim resim/müzik vb. etkinliklerden sonra webmaster forumda takılmak iyi gelecektirRuh haline bağlı, 2024 haziran eylül arası ciddiyim bir mavi efes ile tek kutu kafam trilyon oluyordu sonra alkolü bıraktım son 1 ayda iki kere içtim dün 7 kutu mavi içtim zerre etkileşim olmadı ondan önce 4 extra içtim zerre birşey olmadı, herhalde artık içmem parama yazık.
Hissizleştim kısaca yaşıyorum ama bu dünyada değilim
İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor kardeşimHocam aslında en güzeli kendine yatırım yapmak. Örneğin kitap okuyup webmaster forumda takılmak, spor yaptıktan sonra webmaster forumda takılmak veya ne bileyim resim/müzik vb. etkinliklerden sonra webmaster forumda takılmak iyi gelecektir![]()
İnan bana benim de öyle, bak en büyük hayallerimden birisi buranın aktif olması ve güzel bir yarış bisikletine sahip olmak. Belki garip gelecek ama ben bisikletsiz yapamıyorum, yokluğu çok büyük boşluğa düşürüyor.İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor kardeşim
Şuan sadece işe gidip geliyorum zaman gösterecek![]()
Abi eskiden alkol probleminden ve bırakmak istediğinden bahsediyordun. Şimdi bırakabilmiş olmana sevindim, umarım bu şekilde devam edebilirsin.Ruh haline bağlı, 2024 haziran eylül arası ciddiyim bir mavi efes ile tek kutu kafam trilyon oluyordu sonra alkolü bıraktım son 1 ayda iki kere içtim dün 7 kutu mavi içtim zerre etkileşim olmadı ondan önce 4 extra içtim zerre birşey olmadı, herhalde artık içmem parama yazık.
Hissizleştim kısaca yaşıyorum ama bu dünyada değilim
İnşAllah herşey iyi olur kardeşimİnan bana benim de öyle, bak en büyük hayallerimden birisi buranın aktif olması ve güzel bir yarış bisikletine sahip olmak. Belki garip gelecek ama ben bisikletsiz yapamıyorum, yokluğu çok büyük boşluğa düşürüyor.
Webmaster Forum içinde çok büyük emek harcıyorum, uğraşıyorum ama bazen de nasip diyorum. İnan işe gitmen bile bir aktivite ben 13 gündür evden dışarı çıkmıyorum. Bugün ablamlara gittim yeğenleri görmek için sadece o! Spora dahi gitmiyorum.
Aynen öyle bıraktım ama iki kere içtim son 1 ayda yine içmeyecem zaten etkiside olmuyorAbi eskiden alkol probleminden ve bırakmak istediğinden bahsediyordun. Şimdi bırakabilmiş olmana sevindim, umarım bu şekilde devam edebilirsin.
Dediğim gibi gerek yok alkole, içene neden içiyorsun demeyiz fakat ciddi anlamda sağlığa engel oluyor. Bir de benim şekerim tavan yapıyor direkt o nedenle kullanmamaya özen gösteriyorum.Aynen öyle bıraktım ama iki kere içtim son 1 ayda yine içmeyecem zaten etkiside olmuyor
Ben 2020-2021 haziran ayına kadar her sabah nöbet çıkışında 4 kutu içiyordum sonra ağlayarak uyuyordum, 30 yıllık arkadaşlarım alkolik, bizde senin gibi içiyoruz ama hatta senden fazla ama böyle kendimize zarar vererek içmiyoruz demişlerdi.Kırmızı Tuborg %7 alkol oranına sahip, standart bir biraya göre daha serttir. Alkol toleransına bağlı olarak 2 kutu hafif çakırkeyif yapabilir, ama bünyeye göre değişir. Aç karnına içmemeye dikkat et.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren WebmasterForum.NET adresimizde, 5651 Sayılı Kanun’un 8. maddesi ile Türk Ceza Kanunu’nun 125. maddesi uyarınca, üyelerimiz tarafından yapılan tüm paylaşımların hukuki sorumluluğu ilgili üyeye aittir. WebmasterForum.NET hakkında yapılacak tüm hukuki şikayetler, iletişim bağlantımız üzerinden tarafımıza iletildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili mevzuat çerçevesinde incelenecek, gerekli işlemler yapılacak ve başvuru sahibine bilgi verilecektir.